Hoppa till innehållet

Husera

En kundtidning från VITTJÄRVSHUS

En digital samlingsplats

Vår tidning Husera kommer ut vartannat år, till de som köpt ett Vittjärvshus. Det är ett sätt för oss att hålla kontakten med våra gamla kunder och fortsätta berätta om vad som händer hos oss. Här samlar vi delar av papperstidningen, och kryddar med helt nytt material - för alla att läsa. Trevlig läsning önskar vi på Vittjärvshus.

Livskvalitet mellan skog och älv

Den röda etagevillan på Brännan i Sävast blickar ut över det växande Sävast, men också älv och skog. Här har familjen Nordin hunnit bo i två år.

Vi känner ditt hus

När ett familjeföretag går vidare till nästa generation så gör kunskapen detsamma. Men inte bara kunskapen om husbyggnation – utan också om husen som byggts.  

Vittjärvshus bygger i Gällivare med Serneke

Det är ett förtroende som vi ska förvalta på bästa sätt.

Lär känna vår säljare Emil

Målet är att kunderna ska hitta sitt drömhus och det är ju det jag vill hjälpa dem med.

Lär känna vår säljare Jessica

Att bygga hus är en av de största sakerna man gör i livet. Det är ett stort ansvar och förtroende.

Sävast växer med Vittjärvshus

Sävast växer så det knakar. Vittjärvshus har en stor del i expansionen och Nordins är en av de många nybyggarfamiljerna på Brännan.

Krångligt eller enkelt

Det viktigaste. Glöm inte att stressa av, njuta och att ha roligt längs vägen. Att bygga sitt drömhus och platsen för sitt framtida liv är ju faktiskt bland det bästa man kan göra.

Går du och funderar på att köpa nytt eller begagnat hus?

Ett Vittjärvshus är alltid rätt för årstiden – men aldrig en energitjuv.

Sponsring – en viktig pusselbit

Att vara en aktiv part i det levade idrottslivet i Boden är viktigt även för Vittjärvshus. – Vi får aldrig glömma att vi inte är större än vår omgivning, säger Rickard Eriksson.

Sushi pick-up: Samarbete ger en bra Råvara

Anders Hellman valde att utvidga med sushi pick-up på Storheden, i Piteå och i Skellefteå. Vittjärvshus byggde och vd Hellman följde upp med restaurang Råvara. – Det fanns, och finns, ingen tvekan om att fortsätta vårt samarbete. Det funkar hur bra som helst, konstaterar Hellman.

De byggde drömhuset själva: Andreas och Jenny

Andreas Isaksson, snickare på Vittjärvshus, och hans sambo Jenny Selström bestämde sig för att förverkliga husdrömmen på egen hand. Efter hårt arbete och god hjälp av Jennys pappa och brorson står nu den 142m2 stora villan färdig i Sävast.

Världens grönaste datacenter

Det tog inte lång tid från att Hydro66 etablerade sig i Boden (maj 2014) till att de bestämde sig för att expandera. Sommaren 2014 påbörjades förhandlingar och projektering runt det nya datacentret.

Tree Hotel 7th room – kronan på verket

Tree Hotel i Harads har blivit en fantastisk framgångssaga, och Vittjärvshus har varit med hela vägen från start. – Det var sannerligen en speciell känsla när vi för första gången hängde upp någonting vi byggt i träd, säger Rickard Eriksson.

METOD ANPASSAT

 

METOD ANPASSAT

METOD ANPASSAT

Bara fantasin sätter gränser. Här har ni 100-procentig valfrihet utifrån er unika situation. Vi finns alltid nära dig som kund och vi följs åt genom hela processen.

 

METOD SOLID

METOD SOLID

Vårt husmodellskoncept. Effektiva och välplanerade ytor tillsammans med nerskalade och tydliga tillval.

By Formsmedjan. Powered by Yago