Hoppa till innehållet

Sponsring – en viktig pusselbit

Att vara en aktiv part i det levade idrottslivet i Boden är viktigt även för Vittjärvshus. – Vi får aldrig glömma att vi inte är större än vår omgivning, säger Rickard Eriksson.

Sponsring – en viktig pusselbit

Stort som litet, individer eller lag, ung som gammal. Vittjärvhus logotyp syns nästan överallt och i alla grupper och de flesta idrottssammanhang i Bodens kommun.

Det är närmast en förväntat syn när du besöker något evenemang eller match och det är precis så som Rickard Eriksson och hans kamrater på företaget vill ha det. Vittjärvshus ska kopplas samman med bra saker, upplevelser och aktiviteter. Inte minst där barn och ungdomar är inblandade.

– Vi vill synas och därigenom visa att vi är aktiva. Att vi intresserar oss och är delaktiga i människornas vardag. Egentligen är det inte så konstigt. Det är en självklar del i min och våra anställdas tillvaro och det ger oss alla en bra känsla, fortsätter Eriksson.

Idrottsintresset är stort i kommunen precis som i resten av Norrbotten och inte minst handlar det om mängder av unga som idrottar och just stöttningen av ungdomsidrott är det synnerligen viktigt för Vittjärvshus del.

– Boden ligger ju oss mycket varmt om hjärtat och framtiden finns i barn och ungdomar. Vi försöker vara med lite överallt, hos motorsällskapet så väl som hos orienteringsklubben. Boden behöver idrotten och vi behöver ha bodensarna. Det är fullständigt naturligt att vi försöker hjälpa till där hjälpen behövs. Det har vi alltid igen på något sätt.

Vill du veta mer om Vittjärvshus sponsringspolicy?

Klicka här och skicka din ansökan.

 

METOD ANPASSAT

 

METOD ANPASSAT

METOD ANPASSAT

Bara fantasin sätter gränser. Här har ni 100-procentig valfrihet utifrån er unika situation. Vi finns alltid nära dig som kund och vi följs åt genom hela processen.

 

METOD SOLID

METOD SOLID

Vårt husmodellskoncept. Effektiva och välplanerade ytor tillsammans med nerskalade och tydliga tillval.

By Formsmedjan. Powered by Yago