Hoppa till innehållet

Lär känna vår säljare Emil

Målet är att kunderna ska hitta sitt drömhus och det är ju det jag vill hjälpa dem med.

Lär känna vår säljare Emil

Emil Nyman lämnade Älvsbyn för Gotland men återvände med hemlängtan – och gick in i husbranschen. Med drivkrafterna utmaning och förbättring vill Emil hjälpa till på vägen till drömhuset. 

– Man ska se en trygghet i mig, jag säljer ju inte något jag inte tror på. Målet är att kunderna ska hitta sitt drömhus och det är ju det jag vill hjälpa dem med, förklarar Emil.

Emil är född och uppvuxen i Älvsbyn, men har hunnit studera på Gotland ett år. Längtan hem gjorde att Emil flyttade tillbaka och fick direkt jobbet som bygglovsritare på ett stort husföretag. Emil kände dock att det saknades en pusselbit, vilket var den sociala biten samt möjligheten att kunna hjälpa människor.

– Vittjärvshus strävar efter högsta kvaliteten och det gör jag också. Det är det kunderna vill ha. Att företaget är lite mindre gör det dessutom familjärt och att man får bättre kontakt, säger Emil.

För honom är utmaningen i yrket som säljare spännande. Så här förklarar han det själv:

– Jag har många idéer om hur vi ska ta oss framåt. Att alltid sträva efter att utmana sig själv och förbättra produkten och kundens upplevelse.

Utmaning är något som återkommer när Emil berättar om sin syn på rollen och yrket, men sig själv beskriver han som lugn, driven och pålitlig.

– Jag försöker kontinuerligt att förbättra mig själv, grupper jag arbetar med och företag jag arbetar för. Att utmana mig själv och hjälpa andra, det brinner jag för.

METOD ANPASSAT

 

METOD ANPASSAT

METOD ANPASSAT

Bara fantasin sätter gränser. Här har ni 100-procentig valfrihet utifrån er unika situation. Vi finns alltid nära dig som kund och vi följs åt genom hela processen.

 

METOD SOLID

METOD SOLID

Vårt husmodellskoncept. Effektiva och välplanerade ytor tillsammans med nerskalade och tydliga tillval.

By Formsmedjan. Powered by Yago