Hoppa till innehållet

Vittjärvshus standard är vår egen

Vi erbjuder en mix av noga utvalda produkter som tillsammans skapar en hög standard i ert hus, i funktion och estetik. Tillsammans med våra underentreprenörer jobbar vi med välkända varumärken och kvalitetsprodukter rakt igenom. För er som vill göra helt individuella val har vi många alternativ och möjligheter för er att välja helt fritt, bara fantasin sätter gränser. Långsiktigheten i vår affärsidé skapar trygghet för er som kund och långa samarbeten med underentreprenörerna gör oss trygga i att alltid kunna leverera på topp. Vi har valt dem med omsorg utifrån ett lokalt perspektiv.

För att göra det enklare och tydligare kan ni bläddra i vår katalog ”Val och smarta tillval”. Här hittar ni er valfrihet. Och glöm inte att ni helt kan frångå katalogen om ni har egna idéer!

 

VAL & SMARTA TILLVAL

I fokus – Provtryckning av ditt hus

Vi ställer höga krav och vill alltid ligga i framkant i miljö- och klimatarbetet. Ett bra klimatskal skapar låga driftskostnader och ger er ett gott inneklimat i ert hus.

En provtryckning ger en indikation att huset fungerar som planerat. Ett energisnålt hus är absolut tätt vilket innebär att alla luftrörelser kan kontrolleras. Provtryckningen ger svaret på byggnadens täthet och utförs genom att en fläkt ansluts till en av dörrarna. Därefter skapas ett undertryck och ett övertryck. Testerna ger oss slutligen medelvärdet på husets läckagetal. Detta utförs som standard i alla våra hus för att bibehålla kontrollen på vår kvalitet genom hela processen. 

 

 I FOKUS - Niko Home control

Niko Home control

Niko Home Control – den nya elinstallationen. Just nu passar vi på att belysa vår nya elstandard lite extra. Sedan starten på 2017 är alla Vittjärvshus utrustade med Niko Home control. Välj standardutförande eller anpassa din installation helt efter era individuella behov.

Niko Home Control ger dig fullständig kontroll över ditt hem var du än befinner dig. Här finns möjligheten att styra ditt hem; kontrollera belysning, uppvärmning, solskydd,  ventilation och andra elektriska funktioner via användarvänliga tryckknappar, rörelsesensorer, pekskärmar och mobila enheter. Med den nya elinstallationen får du ett  hållbart och skalbart system som förenklar din vardag. Niko Home Control ger dig högre komfort och säkerhet, minskad energiförbrukning och framför allt ett bekvämare  boende.

I vår Standard- och tillvalskatalog hittar du mer information om vilka möjligheter som finns med Niko Home Control.

Läs mer om Niko Home Control

 

VÅRA MEDSPELARE
Colorama Ballingslöv       habo
   NIBE    Contura
KAMI   Niko home control  Konradssons
Crawford INR Kährs 
 Harvia  Elektrolux  
 Gustavsberg    Husqvarna

 

 

 

 

 

 

Med dina drömmar i fokus

Med dina drömmar i fokus