Hoppa till innehållet

Vi känner ditt hus

När ett familjeföretag går vidare till nästa generation så gör kunskapen detsamma. Men inte bara kunskapen om husbyggnation – utan också om husen som byggts.

 

Vi känner ditt hus

Kännedomen om husen gör en renovering eller tillbyggnad betydligt enklare.

– Vi vet i minsta detalj hur huset ser ut. Om vi byggt det själva behöver vi knappt åka ut och titta efter innan en ombyggnation, vi vet ju precis hur det är uppbyggt, förklarar Robert Eriksson, kalkylator och delägare på Vittjärvshus.

Att huset är byggt för 10–15 år sedan är inget problem menar Robert, eftersom kunskapen om hur det är utformat finns kvar.

– Hustillverkare är olika och gör olika, så gör vi en tillbyggnad blir det både snabbare och smidigare. Vi behöver ju inte uppfinna hjulet igen.

Ett bra exempel är om planlösningar ska ändras, förklarar Robert. Ritningar finns och man vet precis vad som behövs för att flytta en vägg. Detsamma gäller utbyggnader eller kök som ska bytas.

När företaget finns kvar i familjen går kunskapen inte heller förlorad när någon slutar eller byter jobb – det blir lätt att fråga den som var ansvarig.

– En berättar att ”vi byggde med din far”. Då blir det enkelt, det är bara att ställa frågan till honom hur det gjordes. Vittjärvshus är fortfarande inom familjen och vi pratar ju med varandra, det faller inte mellan stolarna.

 

 

METOD ANPASSAT

 

METOD ANPASSAT

METOD ANPASSAT

Bara fantasin sätter gränser. Här har ni 100-procentig valfrihet utifrån er unika situation. Vi finns alltid nära dig som kund och vi följs åt genom hela processen.

 

METOD SOLID

METOD SOLID

Vårt husmodellskoncept. Effektiva och välplanerade ytor tillsammans med nerskalade och tydliga tillval.

By Formsmedjan. Powered by Yago