Hoppa till innehållet

Bolaget

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Bakgrund/historia

Lars-Åke Eriksson grundade Vittjärvshus 1975 som ett enmansföretag i byggbranschen. Produktionen startade med att ett gammalt militärförråd köptes, flyttades till Vittjärv och byggdes om till verkstad och produktionshall med intilliggande kontorsbyggnad.

Mellan 2004 och 2006 ökade företaget kraftigt sin omsättning från 44 till 89 miljoner och expansionen krävde ytterligare en produktionshall som uppfördes 2006. En lyckosam investering men två lokaler med dubbla lager blev onödigt kostsamt. Under 2007 sammanfördes därför all produktion i en gemensam lokal på AF1–området.

Under perioden 2007–2008 hade Vittjärvshus ett 50-tal anställda och en omsättning på cirka 90 miljoner kronor. Finanskrisen 2008 tvingade dock fram en minskad volym och produktionen flyttades tillbaka till den egna fastigheten i Vittjärv. Efter flytten tillbaka har marknaden gått upp och ner för att i dag vara tillbaka på nivåerna innan krisen och effektiviseringar och utbyggnader har anpassat Vittjärvshus till det produktionsläge som råder i dag. Företaget bygger i snitt ett hus i veckan året runt och det står 1000-tals Vittjärvshus i Norge, Finland, Japan och Tyskland – förutom över hela Sverige. Flest, naturligtvis, på hemmaplan i Norrbotten.

Läs mer  

Varmt välkommen till Vittjärv

Hos oss på Vittjärvshus är du alltid välkommen. Vi är stolta över vår höga kvalité och har en transparens i vårt företag. Därför välkomnar vi besök hos oss. Vi bjuder på fika och en rundvandring i fabriken och visar gärna vår lilla utställning av produkter som vi har i vår kontorsbyggnad.

Välkommen att boka ditt besök!

Fält markerade med * är obligatoriska fält.

METOD ANPASSAT

 

METOD ANPASSAT

Varmt välkommen till Vittjärv

METOD ANPASSAT

Bara fantasin sätter gränser. Här har ni 100-procentig valfrihet utifrån er unika situation. Vi finns alltid nära dig som kund och vi följs åt genom hela processen.

 

METOD SOLID

Varmt välkommen till Vittjärv

METOD SOLID

Vårt husmodellskoncept. Effektiva och välplanerade ytor tillsammans med nerskalade och tydliga tillval.

By Formsmedjan. Powered by Yago