Hoppa till innehållet

Att bygga hus är oftast livets största affär

En husprocess är en spännande upplevelse. Att från grunden forma ett nytt hem skapar en stark relation mellan oss och er som kund. En relation som bygger på transparens och öppenhet. Många val ska göras, många beslut ska tas och vissa val ni gjort kan komma att förändras under processens gång. Vi på Vittjärvshus finns med dig längs hela resan, fram till slutbesiktning och då nycklarna lämnas över. Tryggheten ligger i vår gemensamma relation och i vår grundvärdering i att alltid ha nöjda kunder.

Har ni frågor, funderingar eller en utmaning till oss? Tveka inte att höra av er.

 

FÖRSÄKRING

Färdigställandeförsäkring

När du anlitar en entreprenör för att bygga ditt nya hus, eller för att bygga om eller bygga till, så måste det finnas ett färdigställandeskydd. En färdigställandeförsäkring är den viktigaste försäkringen när du ska bygga hus. Den tecknas oftast av entreprenören eller leverantören och alltid till förmån för dig som beställare. Gar-Bos Färdigställandeförsäkring skyddar dig mot extra kostnader som kan uppkomma om husbyggaren skulle gå i konkurs, eller om bygget blir så försenat att du har rätt att häva avtalet och anlita en ny entreprenör.

Läs mer om försäkringar på www.gar-bo.se

 

MILJÖ

Norrbotten är årstidernas och kontrasternas län. Sommaren är varm och ljus, vintern är kall och stjärnklar.

Detta kräver hus som klarar alla väderförhållanden. Ett Vittjärvshus ska kosta så lite som möjligt att värma upp. Princip Grön är vårt eget emblem. Det betyder att alla byggdelar i ett Vittjärvshus minimerar energiförbrukningen.

Husgrund, väggar, tak och fönster är värmeisolerade på bästa möjliga sätt. Belysning, vitvaror och annan utrustning väljs med tanke på energiförbrukningen.

Svenska energikrav säger att nybyggda hus bara får förbruka ett visst antal kilowatt per kvadratmeter. Vi klarar självklart kraven med råge.

Ett Vittjärvshus är alltid rätt för årstiden – men aldrig en energitjuv.

 

BYGGA PÅ VINTERN

Vinterklimatet ger byggfördelar

Kristallklara vinternmornar med krispigt kritvit snö som knarrar. Den tiden på året älskar vi att bygga hus. Dessutom är det bra för dig som kund. Sedan starten 1975 har vi alltid sett fördelarna med klimatet i Swedish Lapland. Det torra klimatet, med en låg halt av vattenångor i luften, bidrar till att hålla allting torrt och problemfritt. Snön lägger sig på ytan, tränger inte in i materialet och är enkel att blåsa eller sopa bort. Vi på Vittjärvshus är vana vid att bygga i vårt arktiska klimat och vi är duktiga på att bygga för det kalla klimatet.

Ett Vittjärvshus är alltid rätt för årstiden men aldrig en energitjuv. Om ni bygger under vintern sparar ni dessutom upp till ett år eftersom huset blir inflyttningsbart redan till sommaren. Då får ni massor av tid att påta i trädgården och göra fint på tomten runt ert nya hem.

 

Husbyggarskolan

Husbyggarskolan

Våra kunder berättar

Våra kunder berättar

Att bygga hus är ditt livs affär

Att bygga hus är ditt livs affär

Hitta din inspiration

Hitta din inspiration

Vittjärvshus standard är vår egen

Vittjärvshus standard är vår egen

Bygg på vintern

Vinterklimatet ger byggfördelar
Bygg på vintern

Med dina drömmar i fokus

Med dina drömmar i fokus