Hoppa till innehållet

Inspiration
Våra hus
Ditt nya hem

Personligt och kundanpassat

Inga modeller men massor av inspiration. Vi jobbar med personlig planlösning eftersom vår filosofi är att ett hus är något unikt. Ett hem som ska spegla er och hur just er specifika livssituation ser ut. Vi bygger unika hus och villor åt unika människor. Som flexibel husleverantör är det bara fantasin sätter gränser och vi ger dig obegränsad valfrihet. Ditt hem är vår passion och vi vet allt om att vara hemkära. Utifrån era önskemål finns olika leveransalternativ där ni kan välja vad ni vill ska ingå. Vittjärvshus skräddarsyr ditt nya hem efter din unika livssituation, allt från nyckelfärdigt till stomleverans.

Här kan ni inspireras av olika hustyper som vi byggt för våra kunder. Har ni frågor, funderingar eller en utmaning till oss? Tveka inte att höra av er.

 

Egna ritningar

Har ni tagit hjälp från någon för att ta fram egna husritningar eller har ni själva ritat upp ert drömhus? Hur ert drömkök ska se ut? Vi hjälper er självklart att förverkliga dessa. Tillsammans med våra husritare tar vi ritningarna och överför dem till ert alldeles egna Vittjärvshus


Inspiration

Antal planBoyta
Hustyp