Hoppa till innehållet

Husbyggarskolan
Så här går det till

Att bygga hus med oss är ett projekt, en upplevelse som många gör endast en gång i livet

Därför vill vi förbereda er på denna resa på ett så bra sätt som möjligt genom att förklara alla steg ni måste ta för att bygga just ert drömhus. Ni kan välja att ta den lätta vägen, att låta oss leverera vår högklassiga standardkvalitet, eller själva välja utformning och material in i minsta detalj. Det är helt upp till er.

Vi bygger alla våra hus med egna snickare och egen arbetsledning för att kunna garantera ett perfekt resultat och en trygghet under hela byggprocessen – från fabrik till färdigt hus.

Här är etapperna ni ska passera innan ni slutligen kan flytta in i ert nya hem.

 

1. Före kontrakt

2. Efter kontrakt

3. Projektuppstart

4. Byggskede

5. Besiktning och inflytt

Hitta din inspiration

Vi jobbar inte med husmodeller utan med personlig planlösning, vi bygger unika hus och villor åt unika människor. Klicka ner och kolla på våra personligt och kundanpassat hus, vår arkitektritat eller vår komersiella fastigheter:

 

PERSONLIGT & ANPASSAT

PERSONLIGT OCH ANPASSAT

Bara fantasin sätter gränser. Här har ni 100-procentig valfrihet utifrån er unika situation. Vi finns alltid nära dig som kund och vi följs åt genom hela processen.

 

ARKITEKTRITAT

ARKITEKTRITAT

Vill du bygga ett arkitektritat Vittjärvshus? Naturligtvis så löser vi det. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med olika arkitekter och guidar er rätt utifrån era specifika önskemål. 

 

Från koja till slott

KOMMERSIELLA FASTIGHETER

By Formsmedjan. Powered by Yago