Hoppa till innehållet

Vinterbyggarna ger er en solig start i ert nya hem

Jimmy Nordberg, en av Vinterbyggare

Vi bygger i kyla för att kunderna ska få njuta av sol, värme och grill under sin första sommar i sitt nya hem

Jimmy Nordberg är en av Vittjärvshus Vinterbyggare.

 Vinterbyggarna

Bygg hus på vintern med Vittjärvshus

”Vi bygger i kyla för att kunderna ska få njuta av sol, värme och grill under sin första sommar i sitt nya hem”

 

Det finns en gammal sanning som säger att det inte ska gå att bygga hus på vintern. Inte i is, snö och kyla. Men det stämmer inte. Tvärtom går det alldeles utmärkt, faktiskt kanonbra, i dag. Vi på Vittjärvshus bygger året runt. Vår personal är vår största tillgång och eftersom vinterbygge blivit allt mer populärt så kan vi hålla all vår personal sysselsatt året om. Det betyder att vår höga kompetens stannar kvar i företaget, och kan utvecklas än mer.

 

DIN LOKALA HUSTILLVERKARE

Sedan starten 1975 har vi alltid sett fördelarna med klimatet i Swedish Lapland. Det torra klimatet, med en låg halt av vattenångor i luften, bidrar till att hålla allting torrt och problemfritt. Snön lägger sig på ytan, tränger inte in i materialet och är enkel att blåsa eller sopa bort. Vi på Vittjärvshus är vana vid att bygga i vårt arktiska klimat och vi är duktiga på att bygga för det kalla klimatet.

 

Vill du också vinterbygga? Om du har frågor eller funderingar på vad som kan passa just er, kontakta oss så berättar vi mer.

Klicka här för att kolla på Vinterbyggarna del 2 av 3

 

 Vinterbyggarna

Omfattning efter era önskemål

Med flexibilitet hittar vi tillsammans rätt leveransalternativ för dig. Oavsett om du väljer nyckelfärdigt eller något annat husalternativ levererar vi alltid en hög kvalitet till dig som kund. Vår valfrihet och flexibilitet ger dig alla möjligheter att hitta hem.

Klicka här för att kolla på Vinterbyggarna del 3 av 3

 

 

Den bästa grund vi någonsin gjort gjöt vi i 23 minus i Gällivare. Den blev helt perfekt.
Jimmy Nordberg är en av de hantverkare som bygger året runt. Även om en mörk decemberdag kan kännas lite bister så jobbar Vinterbyggarna på, metodiskt och målmedvetet.
Vi ser ju kundens bästa trots att det kan vara ganska grinigt och kallt emellanåt.
Att ge kunderna den exklusiva möjligheten att få sitt hus byggt under den kalla och mörka årstiden är en unik möjlighet som Vittjärvshus erbjuder. Något som Jimmy är mycket väl medveten om.
Det är en grov missuppfattning att det inte går att bygga hus på vintern.
Att jobba i mörker och kyla är kanske inte alltid en hit men för Vinterbyggarna gäller det att från mörkaste novemberdag till midnattssolens njutningstid bygga ett hem för sommartrånande kunder.

Vittjärvshus leveransförslag

  1. Nyckelfärdigt

  2. Eget arbete

  3. Stom- och materialleverans

  4. Stomleverans

Ditt ansvar som byggherre

 Vinterbyggarna

VI HJÄLPER DIG ATT HITTA HEM

När snön har smält och skidorna ställts undan vill vi vara där och ge dig nyckeln till den första sommaren i ditt nya hem. Från grymma sällskapsytor till smarta planlösningar — möjligheterna när du vill bygga nytt är oändliga. Vi vill bara ge dig de bästa förutsättningarna att bygga ditt drömhus.

Kanske vill du släppa in solen med väldiga fönster som ramar in landskapet utanför, eller ge lite extra utrymme till uteplatsen som ska fyllas av sorl och skratt. Vi tror inte på färdiga standardlösningar, utan jobbar i tät kontakt med dig för att låta ditt nya hem formas efter just dina unika behov.

Här har ni 100-procentig valfrihet utifrån er unika situation. Vi finns alltid nära dig som kund och vi följs åt genom hela processen. Låt fantasin flöda och ta en titt på några av våra tidigare hus.

 

 

Vanja & Torvald

Det är väldigt trevlig personal på Vittjärvshus, precis varenda en. Och har man frågat om något så har man alltid fått bra svar!

Kristina & Patrik

En pålitlig leverantör var extra viktigt för oss eftersom vi byggde på distans. Innan byggprocessen hade vi bra kontakt med Vittjärvshus.

Lena och Torbjörn

Jag nyper mig ibland fortfarande i armen, och tänker "är det här verkligen mitt hus".

Elisabeth & Thomas

Vi har lite större fönster som vi har byggt mot älven så att vi har en jättefin utsikt. Ljuset som blir med de här fönstren är väldigt häftigt.
By Formsmedjan. Powered by Yago