Hoppa till innehållet
Vad är ett nyckelfärdigt hus?
22 december 2023

Vad är ett nyckelfärdigt hus?

  1. Färdigt att bo i: Ett nyckelfärdigt hus är byggt och utrustat så att det är klart att omedelbart flytta in i. Det inkluderar alla nödvändiga installationer och bekvämligheter som krävs för ett beboeligt hem.
  2. Byggt enligt dina önskemål: Du som kund har möjlighet att anpassa designen och materialvalen för att säkerställa att huset uppfyller just fina behov och smak.
  3. Inkluderar alla nödvändiga tillstånd och godkännanden: Vi tar hand om alla de nödvändiga handlingar som bygglov och kvalitetsdokumentation krävs för att bygga huset.
  4. Inkluderar grundläggande installationer: Ett nyckelfärdigt hus inkluderar grundläggande installationer som el, VVS, värmesystem, och andra nödvändiga faciliteter. Självklart kan du som kund också anpassa dessa installationer beroende på just dina önskemål.
  5. Klart inom en förutbestämd tidsram: En fördel med nyckelfärdiga hus är att de byggs inom en relativt kort tidsram jämfört med egna byggprojekt. Det gör att köpare kan flytta in snabbt efter att huset är klart.
  6. Priset är oftast fastställt: Priset för ett nyckelfärdigt hus inkluderar vanligtvis hela projektet, inklusive design, konstruktion, byggnad och alla nödvändiga installationer. Detta ger dig en tydlig uppfattning om kostnaden från början.

Nyckelfärdiga hus kan vara ett bekvämt alternativ för dem som vill ha en ny bostad utan att behöva vara djupt involverade i byggprocessen.

Se alla

Med dina drömmar i fokus

Med dina drömmar i fokus