Hoppa till innehållet

Tips och råd

Vi hjälper dig med golvet

Bra golv hjälper dig när det är dags att välja golv, kakel och klinker. Med lång erfarenhet och stor kunskap hjälper vi dig att hitta ditt drömgolv.
Vi hjälper dig med golvet

GOLVENTREPRENADER

Ditt golv utgör själva grunden till fastigheten. Det har både praktisk och estetisk betydelse, se därför till att vara noggrann i dina avvägningar när det kommer till materiella och designmässiga urval för ditt golv. Golvkedjan kan hjälpa dig med hela processen, från urval till golventreprenad.

Våra medlemsföretag utför allt inom golventreprenad såsom inläggning av trä-, plast- ,textil- och linoleumgolv samt golvslipning och golvunderhåll. Genom vårt samarbete med ledande materialleverantörer och noggranna urval ser vi till att du får den installation du behöver.

PLATTSÄTTNING

Funderar du på att renovera ditt badrum, vilka möjligheter som finns och vad det skulle kunna kosta?

GOLVKEDJAN HJÄLPER GÄRNA DIG

Våra butiker erbjuder gratis hembesök och gör en beräkning för vad din badrumsrenovering skulle kunna kosta. Gör så här: 1. Kom in till någon av våra butiker och berätta vilka drömmar du har för ditt nya badrum. 2. Vi bokar därefter en tid för våra montörer som genomför ett kostnadsfritt hembesök hos dig. 3. Vi återkommer med ett fast pris och en fast tidplan. Vi lämnar givetvis garanti på både material och utfört arbete. Ring oss om du vill veta mer eller kom in till vår butik. Glöm inte att du kan använda ROT-avdraget för att dra av upp till 30 procent av vår arbetskostnad.

En lokal husleverantör sedan 1975

En lokal husleverantör sedan 1975