Hoppa till innehållet

Vårt löfte

Vår affärsidé är att med flexibel produktion och lyhördhet erbjuder vi kunden olika typer av byggnationer anpassad till deras specifika, individuella behov – och till rätt pris. Genom att alltid sätta kunden i fokus strävar vi mot att motsvara, men helst överträffa, behovet och förväntningarna. 

 

Varför ska ni välja oss

Sju goda anledningar till varför ni ska anlita Vittjärvshus.

1. Nära dig

Vittjärvshus är ett litet företag som alltid arbetar nära er. Detta gör oss unika i vår bransch – och ni kan känna er extra trygga under hela byggtiden.

2. Tydliga offerter

Vi ger alltid tydliga och korrekta offerter. Ni vet vad ni vår för pengarna och vi undviker oklarheter om vad som ingår respektive inte ingår i leveransen.


3. Personligt stöd

Ni får personligt stöd och fortlöpande information under hela byggprocessen. På så vis blir ni delaktiga och insatta i vad som sker under byggets gång.


4. Unikt boende

Ni har obegränsad valfrihet när det gäller utformningen av ert hus. Ert boende blir helt och hållet anpassat efter er och er unika livsstil.


5. Varmt på vintern. Svalt på sommaren

Tack vare vår norrbottniska byggtradition bygger vi välisolerade hus som är varma på vintern och svala på sommaren. Detta ger en god energihushållning och en lägre totalkostnad.


6. Snabba leveranser

Ni behöver inte vänta mer än nödvändigt på ert nya hus. Våra snabba och punktliga leveranser har gett oss många nöjda kunder genom åren.


7. Bra kvalitet

Träråvarorna till stomme och panel kommer från våra norrländska skogar. Det borgar för en mycket hög kvalitet och ger dessutom ett attraktivt utseende.

Kontakta ossLokalproducerat från Boden

Att välja en lokal husleverantör ger er som kund extra trygghet. I Vittjärv utanför Boden producerar vi våra hus i egen fabrik, med personal som varit hos oss länge. Ni är alltid varmt välkommna att hälsa på och se vår anläggning. Trä är vår viktigaste råvara. Vi är stolta över att bygga hus av högklassig fura från norrbottniska skogar. Det är bra för ert hus och minskar klimatpåverkan eftersom transporterna blir kortare. Våra underentreprenörer är starka företag från Norrbotten, och har varit vid vår sida länge, vilket innebär att vårt samarbete är väl inarbetat och effektivt.

 

Vad är flexibilitet?

Vittjärvshus ger er obegränsad valfrihet när det gäller utformningen av ert boende. Vi bygger unika hus åt unika människor. Vill ni ha ert hus nyckelfärdigt eller stomrest? Vill ni att vi ska stå för hela produktionen eller vill ni utföra en del själv? Vittjärvshus levererar ert boende exakt som ni vill ha det. Vår utgångspunkt är alltid er unika situation.

Hur ser er drömbostad ut? På den frågan finns det lika många svar som det finns människor. Därför ger vi er möjligheten att utforma ert hus precis som ni själva vill. Oavsett om ni föredrar egna skisser, ett kataloghus eller en kombination – så hjälper vi er att hitta era drömmars hus. Naturligtvis till ett pris ni knappt ens vågat drömma om.

Tack vare vår rationella produktion så behöver ert egenritade Vittjärvshus inte kosta mer än ett kataloghus där planlösningen redan är färdig och bestämd. Och inte nog med det. Vi levererar även ert boende enligt era individuella önskemål – nyckelfärdigt, stomrest och färdigt utvändigt eller som lösvirkeslösning med färdigkapat material med ritningar för egen byggnation. Mer information hittar du under leveransförslag.

 

Ärlighet och hög kvalitet

Ärlighet, tydlighet och transperens genomsyrar hela vår verksamhet. Vittjärvhus har funnits och verkat i Norrbotten i över 40 år – och vi har upplevt det mesta genom åren. Vår färdigställandegrad är mycket hög och vår prissättning är alltid ärlig – inga konstigheter, inga överraskningar. Vi lämnar aldrig våra kunder utan att de är helt nöjda, vi är långsiktiga och vill fortsätta utvecklas tillsammans med er. Våra offerter är tydliga och i dialogen med våra kunder löser vi alltid eventuella frågeställningar.

 

Vår målsättning är alltid att nå 100% kundnöjdhet.

”Av tre upphandlande leverantörer valde vi Vittjärvshus. De gav oss mest tilltro och den genuina kontakten med Johan var det avgörande”

– Jan-Erik Jatko, husbyggare

 

 

En lokal husleverantör sedan 1975

En lokal husleverantör sedan 1975