Hoppa till innehållet

Sävast

Huset för den sociala familjen med stora öppna ytor för trevliga stunder.

Med både små och stora fönster fylls huset med fröjdefullt ljus. Entrén tar både familj och gäst rakt in i händelsernas centrum.

Hustyp: 1-plan
Boyta: 131 m2
Byggyta: 149 m2

Stommontage, vad ingår?

Stom- och materialleverans kräver god kunskap om utföranden, krav och normer. Ni måste själv utse en person som är Kontrollansvarig för övertagna arbeten.

Vittjärvshus levererar stomme, färdigställer huset utvändigt samt levererar materialsatser med kompletta ritningar till det invändiga arbetet. Ni tar sedan över entreprenaden samt bygger och anlitar entreprenörer till det invändiga arbetet. Vittjärvshus tillhandahåller även underlag för upphandling av underentreprenader.

Nyckelfärdig, vad ingår?

Ni behöver ingen kunskap om utförande. Vittjärvshus står för alla delar av produktionen, upphandlingen och samordningen av underentreprenader tills huset är färdigställt.

Vittjärvshus står för hela entreprenaden, levererar ritningar och konstruktion. Vi ansvarar även för allt material och det arbete som krävs för ett komplett nyckelfärdigt hus. Vittjärvshus sköter även byggadministration, kontakter med myndigheter och ser till att gällande lagar följs.

Stommontage, vad ingår? Nyckelfärdigt, vad ingår?

HUSFAKTA

Antal rum: 5
Byggnadshöjd: 3.30 m
Boyta: 131 m2
Byggyta: 149 m2
Nockhöjd: 5.70 m
Takvinkel: 27 °
Fasad: Liggande panel

Planlösning

Fasad

Ändra planlösningen
Jessica Smedberg
Jessica Smedberg
Emil Nyman
Emil Nyman

KONTAKTA OSS

Vill du ändra planlösningen? Har du egna tankar och idéer? Vi hjälper dig att rita och bygga ditt drömhus! Kontakta någon av våra säljare eller fyll i kontaktformuläret nedan.

Kontakta Vittjärvshus

Jag önskar möte

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA. Googles sekretesspolicy samt användarvillkor gäller.

Med dina drömmar i fokus

Med dina drömmar i fokus