Hoppa till innehållet

Bygg på vintern

 

Vinterklimatet ger byggfördelar

Kristallklara vinternmornar med krispigt kritvit snö som knarrar. Den tiden på året älskar vi att bygga hus. Dessutom är det bra för dig som kund. Sedan starten 1975 har vi alltid sett fördelarna med klimatet i Swedish Lapland. Det torra klimatet, med en låg halt av vattenångor i luften, bidrar till att hålla allting torrt och problemfritt. Snön lägger sig på ytan, tränger inte in i materialet och är enkel att blåsa eller sopa bort. Vi på Vittjärvshus är vana vid att bygga i vårt arktiska klimat och vi är duktiga på att bygga för det kalla klimatet.

Ett Vittjärvshus är alltid rätt för årstiden men aldrig en energitjuv. Om ni bygger under vintern sparar ni dessutom upp till ett år eftersom huset blir inflyttningsbart redan till sommaren. Då får ni massor av tid att påta i trädgården och göra fint på tomten runt ert nya hem.

Hitta din inspiration

Vi bygger unika hus för unika människor. Klicka gärna in på våra personliga och kundanpassade hus, arkitektritade hus, kommersiella fastigheter och husmodeller. Kanske hittar du inspiration till ditt drömhus!

METOD ANPASSAT

 

METOD ANPASSAT

METOD ANPASSAT

Bara fantasin sätter gränser. Här har ni 100-procentig valfrihet utifrån er unika situation. Vi finns alltid nära dig som kund och vi följs åt genom hela processen.

 

METOD SOLID

METOD SOLID

Vårt husmodellskoncept. Effektiva och välplanerade ytor tillsammans med nerskalade och tydliga tillval.

 

Från koja till slott

KOMMERSIELLA FASTIGHETER

By Formsmedjan. Powered by Yago