”Av tre upphandlande leverantörer valde vi Vittjärvshus. De gav oss mest tilltro och den genuina kontakten med Johan var det avgörande”

– Jan-Erik Jatko, husbyggare 2013

Julen 2013 valde vi att hjälpa de krisdrabbade i Filippinerna istället för att ge våra kunder en julklapp. Vi gav även kunderna möjlighet att själva vara med och bidra. Genom varje kundundersökning vi fick in skänkte vi ytterligare ett bidrag. Här är resultatet från frågan hur våra kunder uppfattar oss på Vittjärvshus.

Enkätundersökningen visar också tydligt att våra kunder främst väljer oss för att vi är en lokal husleverantör. Det gör oss glada eftersom vår erfarenhet och kärlek bygger på husbygge för det norrbottniska klimatet. Vi kan även utläsa att våra kunder väljer oss utifrån personliga rekommendationer. Det värmer inombords att våra kunder är nöjda och talar gott om oss.

För att leva upp till våra kunders förväntningar, gällande både rekommendationer och det lokalproducerade, arbetar vi med samspelta underentreprenörer. Tillsammans bildar vi ett starkt och lokalt lag. Samtliga av våra underleverantörer finns i vårt närområde och är valda med omsorg.

”Vittjärvshus har mycket professionella underentreprenörer med kvalitet i främsta rummet”

– Jan-Erik Jatko, husbyggare 2013

Vill du veta mer om oss?

Kontakta
Johan Ekström
Tel: 0921-664 65 eller 070-554 55 05
Epost: johan.ekstrom@vittjarvshus.se