Inspiration
från våra hus
till ditt nya hem

Brett spann av projekt

Visste du att vi bygger både privatbostäder och kommersiella fastigheter? Likväl som vi bygger hus för privatkunder har vi också byggt allt från hållbara datacenteranläggningar, till superexklusiva trädkojor för Treehotel. Ta en titt på några av våra referensobjekt här.

 

Personligt och unikt

Vi har inga modeller — men massor av inspiration. Eftersom vår filosofi är att ett hus är något unikt så jobbar vi med personlig planlösning. Ditt nya hem ska spegla er och hur just er specifika livssituation ser ut.

Vittjärvshus är en flexibel husleverantör så är det bara fantasin som sätter gränser; vi ger dig obegränsad valfrihet. Utifrån era önskemål finns sedan olika leveransalternativ där ni kan välja vad ni vill ska ingå — allt från stomleverans till nyckelfärdiga hus.

Vi bygger unika hus och villor åt unika människor. Kontakta oss redan i dag!

 

Dina egna ritningar

Har ni tagit hjälp från en arkitekt för att ta fram egna husritningar, eller har ni själva ritat upp ert drömhus? Hur ska ert drömkök se ut? Vi hjälper er att förverkliga era idéer. Tillsammans med våra husritare tar vi ritningarna och bygger ditt alldeles egna Vittjärvshus.

Vad säger våra kunder om Vittjärvshus?

Våra kunder är våra bästa ambassadörer och vi är glada och stolta över att ha fått förtroendet att bygga deras hem. Våra kundrelationer bygger på förtroende och transparens — och på långsiktighet och trovärdighet för oss som husbyggare.

Läs några av våra kunders egna tankar om sina nya hem här.