Hoppa till innehållet
Nytt hus - din bästa investering
21 september 2023

Nytt hus - din bästa investering

Inflation med stigande räntor och levnadsomkostnader oroar många människor. Är det rätt tid att bygga hus nu när framtiden är så svårbedömd? Tar man några steg tillbaka och ser på det allmänna marknadsläget i ett helhetsperspektiv och på lite längre sikt, så är svaret på den frågan ett klart och tydligt ja. 

För det första så slår ökande levnadsomkostnader på alla former av boenden, så även hyrda alternativ ökar i pris. Samtidigt så är ett nytt hus en av de bästa och säkraste investeringar du kan göra. För oavsett räntesvängningar kommer ditt hus att öka i värde över tid, samtidigt som bor i det och du fullt ut kan nyttja alla fördelar av det. Och det finns ytterligare några fördelar som ger extra värde och utrymme för anpassning för plånbok och önskemål att ta med i kalkylen när du väljer att bygga nytt.

 

  • Minskade driftkostnader. Ett nybyggt hus är mer med moderna byggtekniker och material är mer energieffektiva än begagnade hus och innebär minskade driftkostnader.

  • Välj nivå på leveransutförande. Vi erbjuder helt kundanpassade leveransalternativ för den som vill lägg ner egen tid på till exempel målning, tapetsering, lister, inredd vind etc.

  • Amorteringsfria bolån. När du köper ett nytt hus kan du ansöka om amorteringsfria bolån i upp till fem år. Hör med din bank!

  • Du får det precis som du vill ha det. Att köpa begagnat kan ofta se billigare ut, men i helhetskalkylen kan det till och med bli dyrare. Räkna med att alla förändringar och förbättringar som du vill göra i ett begagnat hus kommer att kosta mer och ta längre tid än beräknat. Dessutom får du bo och leva i ett renoveringskaos.

 

Välkommen till oss på Vittjärvshus så hjälper vi dig att se över och räkna på ditt boendebehov.

Se alla

Med dina drömmar i fokus

Med dina drömmar i fokus