Hoppa till innehållet

För oss är det en självklarhet att ha egna snickare

Det är en trygghet för både för kund och anställd och för att vi ska kunna bygga hus som står sig över tid. De gamla rävarna har sin stora rutin och erfarenhet – de unga, kunskapstörstande lär med nyfikenhet och entusiasm. Det är ett kretslopp av kunskap, där trygghet blir kvalitet.

 

 

 

Oscar Boman 27 år

Snart tio år i yrket, varav drygt fem år på Vittjärvshus
Fritidsintressen: Sommarstugan i Kalix, fiska, familjen med sambo och dotter, 18 månader
Aktuell: En av Vittjärvshus erfarna snickare i Kiruna

”En bra snickare är motiverad, har ett starkt driv och vill ständigt utvecklas. Vittjärvshus ger mig stort eget ansvar genom hela byggprocessen – från kundkontakt till att leverera ett slutresultat i toppkvalitet. Det finns en stor stolthet och tillfredsställelse i det.”

 

TACK TILL ER

Våra snickare är grunden till hantverket, till de gedigna husen och till kundernas glädje. Från de som just lämnat skolan och har sin första fasta anställning, till de som arbetat hos oss i decennier och snart ska gå i pension. De arbetar sommar som vinter, i ur och skur, för att leverera kundanpassade hem i toppklass. Vi tar hand om varandra och samarbetar. Utan snickarna skulle det aldrig gå. Rickard Eriksson, vd

ETT KRETSLOPP AV KUNSKAP

På Vittjärvshus är vi unga och gamla, nya och rutinerade. Här lär vi av varandra. Vår filosofi är att göra allt gediget. Inget slarv, inga nödlösningar, ingen hast. Vi ska arbeta enligt tidsplan men aldrig offra kvalitet för brådska. Det lär man sig som ny hos oss. Här kan de erfarna föra vidare sitt hantverk, sin rutin och Vittjärvshus filosofi till de unga snickarna ­– som i sin tur tar med sig förnyad energi med andra tankar och knep. Vi bygger alltid tillsammans, som ett lag.

KVALITETSPOLICY

Att bygga kundanpassade hus för med sig utmaningar, så noggrannhet och flit ska genomsyra det vi gör. Det blir en trygg grund för leveransen till dig som kund. Vi har därför skräddarsytt ett eget system för noggrann kvalitetskontroll, som gäller både för oss och för våra entreprenörer. Kontrollerna sker löpande i produktionsprocessen, fram till dess att huset står klart. Blir något mot förmodan fel, är högsta prioritet att lösa detta.

Kvalitetspolicy

Kvalitetspolicy

Vår personal

Vår personal

Leveransförslag

Leveransförslag

Kundberättelser

Kundberättelser

Med dina drömmar i fokus

Med dina drömmar i fokus