Hoppa till innehållet

Hortlax

Ett ljust och luftigt hus lämpat flerbarnsfamiljen.

Entrén välkomnar in i husets hjärta med stort kök som öppnar upp till vardagsrummet. Stora fönster bjuder in ljus och natur till hemmet. Två badrum främjar familjefriden och ena sovrummet, skiljt från de övriga, är som gjort för tonåringens fristad.

 
Hustyp: 1-plan
Boyta: 145 m2
Byggyta: 167 m2

Stommontage, vad ingår?

Stom- och materialleverans kräver god kunskap om utföranden, krav och normer. Ni måste själv utse en person som är Kontrollansvarig för övertagna arbeten.

Vittjärvshus levererar stomme, färdigställer huset utvändigt samt levererar materialsatser med kompletta ritningar till det invändiga arbetet. Ni tar sedan över entreprenaden samt bygger och anlitar entreprenörer till det invändiga arbetet. Vittjärvshus tillhandahåller även underlag för upphandling av underentreprenader.

Nyckelfärdig, vad ingår?

Ni behöver ingen kunskap om utförande. Vittjärvshus står för alla delar av produktionen, upphandlingen och samordningen av underentreprenader tills huset är färdigställt.

Vittjärvshus står för hela entreprenaden, levererar ritningar och konstruktion. Vi ansvarar även för allt material och det arbete som krävs för ett komplett nyckelfärdigt hus. Vittjärvshus sköter även byggadministration, kontakter med myndigheter och ser till att gällande lagar följs.

Stommontage, vad ingår? Nyckelfärdigt, vad ingår?

HUSFAKTA

Antal rum: 5
Byggnadshöjd: 3.20 m
Boyta: 145 m2
Byggyta: 167 m2
Nockhöjd: 4.70 m
Takvinkel: 27 °
Fasad: Liggande panel

Planlösning

Fasad

Ändra planlösningen
Emil Nyman
Emil Nyman

KONTAKTA OSS

Vill du ändra planlösningen? Har du egna tankar och idéer? Vi hjälper dig att rita och bygga ditt drömhus! Kontakta någon av våra säljare eller fyll i kontaktformuläret nedan.

Kontakta Vittjärvshus

Jag önskar möte

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA. Googles sekretesspolicy samt användarvillkor gäller.

En lokal husleverantör sedan 1975

En lokal husleverantör sedan 1975