Hoppa till innehållet
Villa Stjärnklar
10 april 2024

Villa Stjärnklar

Egentligen borde vi kalla den för villa självklar  

Med Vittjärvshus Villa Stjärnklar får du ett modernt och stilrent hus med ljusa, luftiga och välplanerade ytor. Och det bästa av allt är att vi har pressat allt utom utförande och kvalitet, och skapat ett boende till ett pris som gör din husdröm till verklighet.

Med Villa Stjärnklar gör vi det möjligt för fler att bygga ett nytt hus – även i dagens ränteläge. Du kan välja ett stommontage eller nyckelfärdig, samt köpa till garage samt göra egna individuella tillval. Men oavsett vad du väljer får du alltid samma energieffektiva grundstomme med låga driftkostnader.

Att bygga ett nytt hus innebär nämligen många fördelar, både ekonomiska och upplevda. Ett nytt hus med moderna material samt modern byggteknik, ventilation och uppvärmning ger betydligt lägre driftskostnader än ett äldre hus.

Köper du nytt hus är dessutom allt nytt med lång förväntad livslängd på inredning, vitvaror, maskiner, material och ytskikt. Du får du också ditt hus precis som du vill ha det och behöver inte börja med en kostsam och tidsödande renovering eller ombyggnation om direkt efter inflytt.

Att äga sitt hus har historiskt alltid varit en god investering med stigande huspriser över tid. Trots de senaste årens inflation och räntehöjningar har villapriserna i stora delar av Norrbotten svarat emot rätt bra. Samtidigt flaggas det för kommande räntesänkningar när inflationen sjunker, vilket kommer att göra det än mer fördelaktigt att äga sitt boende.

Och tänk på att när du köper ett nytt hus har du rätt att få amorteringsfria bolån i upp till fem år. Det innebär att du får gott om tid att anpassa dina bolån och göra en aktuell värdering när det är dags att amortera. Hör med din bank.

Ta kontakt med oss på Vittjärvshus så berättar vi mer om hur vi kan göra Villa Stjärnklar till ditt självklara val.

Se alla

En lokal husleverantör sedan 1975

En lokal husleverantör sedan 1975