Hoppa till innehållet

Bygg hus på vintern med Vittjärvshus

 

Vinterklimatet ger byggfördelar

Kristallklara vinternmornar med krispigt kritvit snö som knarrar. Den tiden på året älskar vi att bygga hus. Dessutom är det bra för dig som kund. Sedan starten 1975 har vi alltid sett fördelarna med klimatet i Swedish Lapland. Det torra klimatet, med en låg halt av vattenångor i luften, bidrar till att hålla allting torrt och problemfritt. Snön lägger sig på ytan, tränger inte in i materialet och är enkel att blåsa eller sopa bort. Vi på Vittjärvshus är vana vid att bygga i vårt arktiska klimat och vi är duktiga på att bygga för det kalla klimatet.

Ett Vittjärvshus är alltid rätt för årstiden men aldrig en energitjuv. Om ni bygger under vintern sparar ni dessutom upp till ett år eftersom huset blir inflyttningsbart redan till sommaren. Då får ni massor av tid att påta i trädgården och göra fint på tomten runt ert nya hem.

 


”Vi bygger i kyla för att kunderna ska få njuta av sol, värme och grill under sin första sommar i sitt nya hem”

 

Det finns en gammal sanning som säger att det inte ska gå att bygga hus på vintern. Inte i is, snö och kyla. Men det stämmer inte. Tvärtom går det alldeles utmärkt, faktiskt kanonbra, i dag. Vi på Vittjärvshus bygger året runt. Vår personal är vår största tillgång och eftersom vinterbygge blivit allt mer populärt så kan vi hålla all vår personal sysselsatt året om. Det betyder att vår höga kompetens stannar kvar i företaget, och kan utvecklas än mer.

 

DIN LOKALA HUSTILLVERKARE

Sedan starten 1975 har vi alltid sett fördelarna med klimatet i Swedish Lapland. Det torra klimatet, med en låg halt av vattenångor i luften, bidrar till att hålla allting torrt och problemfritt. Snön lägger sig på ytan, tränger inte in i materialet och är enkel att blåsa eller sopa bort. Vi på Vittjärvshus är vana vid att bygga i vårt arktiska klimat och vi är duktiga på att bygga för det kalla klimatet.

  


OMFATTNING EFTER ERA ÖNSKEMÅL

Med flexibilitet hittar vi tillsammans rätt leveransalternativ för dig. Oavsett om du väljer nyckelfärdigt eller något annat husalternativ levererar vi alltid en hög kvalitet till dig som kund. Vår valfrihet och flexibilitet ger dig alla möjligheter att hitta hem.

 


VI HJÄLPER DIG ATT HITTA HEM

När snön har smält och skidorna ställts undan vill vi vara där och ge dig nyckeln till den första sommaren i ditt nya hem. Från grymma sällskapsytor till smarta planlösningar — möjligheterna när du vill bygga nytt är oändliga. Vi vill bara ge dig de bästa förutsättningarna att bygga ditt drömhus.

Kanske vill du släppa in solen med väldiga fönster som ramar in landskapet utanför, eller ge lite extra utrymme till uteplatsen som ska fyllas av sorl och skratt. Vi tror inte på färdiga standardlösningar, utan jobbar i tät kontakt med dig för att låta ditt nya hem formas efter just dina unika behov.

Här har ni 100-procentig valfrihet utifrån er unika situation. Vi finns alltid nära dig som kund och vi följs åt genom hela processen.

 

 

 

Med dina drömmar i fokus

Med dina drömmar i fokus