Hoppa till innehållet

100% kundnöjdhet

Vår målsättning är alltid att nå 100% kundnöjdhet.

”Av tre upphandlande leverantörer valde vi Vittjärvshus. De gav oss mest tilltro och den genuina kontakten med Johan var det avgörande”

– Jan-Erik Jatko, husbyggare

 

Enkätundersökningen visar också tydligt att våra kunder främst väljer oss för att vi är en lokal husleverantör. Det gör oss glada eftersom vår erfarenhet och kärlek bygger på husbygge för det norrbottniska klimatet. Vi kan även utläsa att våra kunder väljer oss utifrån personliga rekommendationer. Det värmer inombords att våra kunder är nöjda och talar gott om oss.

För att leva upp till våra kunders förväntningar, gällande både rekommendationer och det lokalproducerade, arbetar vi med samspelta underentreprenörer. Tillsammans bildar vi ett starkt och lokalt lag. Samtliga av våra underleverantörer finns i vårt närområde och är valda med omsorg.

”Vittjärvshus har mycket professionella underentreprenörer med kvalitet i främsta rummet”

– Jan-Erik Jatko, husbyggare

Hitta din inspiration

Vi jobbar med personlig planlösning, vi bygger unika hus och villor åt unika människor. Klicka ner och kolla på våra personligt och kundanpassat hus, vår arkitektritat eller vår komersiella fastigheter och våra husmodeller:

METOD ANPASSAT

 

METOD ANPASSAT

METOD ANPASSAT

Bara fantasin sätter gränser. Här har ni 100-procentig valfrihet utifrån er unika situation. Vi finns alltid nära dig som kund och vi följs åt genom hela processen.

 

METOD SOLID

METOD SOLID

Vårt husmodellskoncept. Effektiva och välplanerade ytor tillsammans med nerskalade och tydliga tillval.

 

Från koja till slott

KOMMERSIELLA FASTIGHETER

By Formsmedjan. Powered by Yago