Hoppa till innehållet
Bläddra till VHK-53
Bläddra till VHK-680

VH-1514

Ett toppmodernt, praktiskt funkishus för, i första hand, barnfamiljerna.

Här har man nämligen en separat barndel med helt egna lek- och sällskapsytor. Dessutom får ni ett väl tilltaget master-sovrum med egen klädkammare och badrum. Öppna sociala ytor och ett öppet kök förstärker känslan av rymd, lättillgänglighet, mingel och mys.

Vad kostar ett Vittjärvshus?

Att bygga ett hus är en stor investering. En investering som ofta innefattar en stor tid av livet. Här ska man leva, njuta och se sina barn växa upp, och så småningom lämna familjens trygga vrå för att ge sig ut på egna ben. Alla våra kunders situationer, önskemål och visioner är olika. Därför bygger vi helt unika hus precis som våra kunder önskar.

Är ni intresserade vad ett liknande hus som detta skulle kosta er? Kontakta då oss och berätta om just era önskemål.

Ärlighet, öppenhet och kompetens är tre starka värdeord hos oss. Välkommen att hör av er så berättar vi mer.

Akitektritat

Fakta | VH-1514

5 rum och kök. 172 kvm
Antal rum: 5
Boyta: 172 m2
Byggyta: 197 m2

Gillar ni detta hus?
kontakta oss

Johan Ekström
0921 – 664 65 / 070 – 554 55 05
johan.ekstrom@vittjarvshus.se skicka ett meddelande direkt
Gabriel Olsson
0921 – 664 61 / 070 – 646 34 49
gabriel.olsson@vittjarvshus.se skicka ett meddelande direkt
Dela | VH-1514

Planlösning

Gillar ni detta hus?
kontakta oss

Johan Ekström
0921 – 664 65 / 070 – 554 55 05
johan.ekstrom@vittjarvshus.se skicka ett meddelande direkt
Gabriel Olsson
0921 – 664 61 / 070 – 646 34 49
gabriel.olsson@vittjarvshus.se skicka ett meddelande direkt

Leveransförslag

  1. Nyckelfärdigt

Ni behöver ingen kunskap om utförande. Vittjärvshus står för alla delar av produktionen, upphandlingen och samordningen av underentreprenader tills huset är färdigställt.

Vittjärvshus står för hela entreprenaden, levererar ritningar och konstruktion. Vi ansvarar även för allt material och det arbete som krävs för ett komplett nyckelfärdigt hus. Vittjärvshus sköter även byggadministration, kontakter med myndigheter och ser till att gällande lagar följs.

  2. Eget arbete

Detta alternativ kräver ingen särskild kunskap – utan endast engagemang. Ni får en tidplan där det framgår när ert arbete ska göras och när det måste vara klart. Det är viktigt att ni följer planen eftersom förseningar leder till onödiga kostnader.

Vittjärvshus står för hela entreprenaden och levererar ett komplett nyckelfärdigt hus där ni dock utför vissa arbeten själv. Det kan röra sig om tapetsering, målning, listning eller annat. Ni övertar således ansvaret för utförandet av dessa arbeten.

  3. Stom- och materialleverans

Stom- och materialleverans kräver god kunskap om utföranden, krav och normer. Ni måste själv utse en person som är kvalitetsansvarig för övertagna arbeten.

Vittjärvshus levererar stomme, färdigställer huset utvändigt samt levererar materialsatser med kompletta ritningar till det invändiga arbetet. Ni tar sedan över entreprenaden samt bygger och anlitar entreprenörer till det invändiga arbetet. Vittjärvshus tillhandahåller även underlag för upphandling av underentreprenader.

  4. Stomleverans

Kräver även detta god kunskap om utförande, krav och normer. Ni måste själv utse en person som är kvalitetsansvarig för övertagna arbeten.

Vittjärvshus levererar stomme, färdigställer huset utvändigt och levererar kompletta ritningar till det invändiga arbetet. Ni övertar sedan entreprenaden, anlitar entreprenörer och ansvarar för inköp av material till det invändiga arbetet.

Ditt ansvar som byggherre

Som byggherre har ni vissa ansvarsområden, oavsett vilket sätt ni väljer att bygga ert hus på. Detta gäller alltid om inte annat avtalats.

  • Framkomlig väg för tung lastbil med släp till byggplatsen
  • Framdragning av byggström
  • Kontrollera att materialleveranser stämmer (gäller vid övertagande av entreprenad)
  • Täcka material på byggplatsen
  • Grovstädning av byggplatsen
  • Avfallshantering
  • Kontakter med myndigheter