Hoppa till innehållet

Vi är stolta över våra snickare

Hadi, en av Vittjärvshus egna snickare

När arbetsdagen är slut och jag ser mig om så njuter jag av mitt jobb

Hadi är en av Vittjärvshus egna snickare.

För oss är det en självklarhet att ha egna snickare

Det är en trygghet för både för kund och anställd och för att vi ska kunna bygga hus som står sig över tid. De gamla rävarna har sin stora rutin och erfarenhet – de unga, kunskapstörstande lär med nyfikenhet och entusiasm. Det är ett kretslopp av kunskap, där trygghet blir kvalitet.

 

Lär känna oss

Hadi - Vittjärvshus

Hadi

Jag älskar mitt jobb och min arbetsplats. När arbetsdagen är slut och jag ser mig om, och ser att allt blivit precis så fint som vi tänkt oss, så njuter jag av mitt jobb. Vi jobbar alla mot samma mål. En vanlig dag sätter jag till exempel panel och mina kollegor visar mig hur man ska göra så att det blir riktigt snyggt.

 

Läs mer  

Innan jag började arbeta här så hade jag praktik under min gymnasietid. När jag under första dagen på praktikplatsen i Vittjärv presenterade mig, och berättade att jag heter Hadi och pluggar på Praktiska gymnasiet, svarade kollegorna ”jaha, du heter Harry”. Jag tycker om det smeknamnet – de flesta kallar mig Hadi men jag gillar att de fortsätter säga Harry också.

Jag trivs jättebra, det är kul att jobba här. Jag känner ju alla kollegor som jag jobbar med och de är jättetrevliga. Just nu är jag på ett bygge där vi monterat färdigt. Vi sätter panel invändigt nu och gör det sista med lister och dörrar. Det roligaste med mitt jobb är just när klockan slagit fyra, jag tittar runtomkring mig och ser att resultatet är det vi vill uppnå.

Att alla jobbar tillsammans och mot samma mål, från början till slut, är Vittjärvshus starkaste egenskap enligt mig. Nästan allt vi bygger är speciellt. Kunden bestämmer, husen är anpassade efter dem. Och på Arctic Bath, som är jättespeciellt, har jag spikat panel på väggar.

 

Had - Vittjärvshus

Hadi: 22 år.
På Vittjärvshus: Ett år
Fritidsintressen: Promenera i naturen, cykla, köra bil

När arbetsdagen är slut och jag ser mig om så njuter jag av mitt jobb

 

 

Ett kretslopp av kunskap

På Vittjärvshus är vi unga och gamla, nya och rutinerade. Här lär vi av varandra. Vår filosofi är att göra allt gediget. Inget slarv, inga nödlösningar, ingen hast. Vi ska arbeta enligt tidsplan men aldrig offra kvalitet för brådska. Det lär man sig som ny hos oss.

Här kan de erfarna föra vidare sitt hantverk, sin rutin och Vittjärvshus filosofi till de unga snickarna ­– som i sin tur tar med sig förnyad energi med andra tankar och knep. Vi bygger alltid tillsammans, som ett lag.

Kvalitetspolicy

Att bygga kundanpassade hus för med sig utmaningar, så noggrannhet och flit ska genomsyra det vi gör. Det blir en trygg grund för leveransen till dig som kund

Vi har därför skräddarsytt ett eget system för noggrann kvalitetskontroll, som gäller både för oss och för våra entreprenörer. Kontrollerna sker löpande i produktionsprocessen, fram till dess att huset står klart. Blir något mot förmodan fel, är högsta prioritet att lösa detta. 

Tack till er

Våra snickare är grunden till hantverket, till de gedigna husen och till kundernas glädje. Från de som just lämnat skolan och har sin första fasta anställning, till de som arbetat hos oss i decennier och snart ska gå i pension. De arbetar sommar som vinter, i ur och skur, för att leverera kundanpassade hem i toppklass. Vi tar hand om varandra och samarbetar. Utan snickarna skulle det aldrig gå.  

Rickard Eriksson, vd

Vittjärvshus leveransförslag

  1. Nyckelfärdigt

  2. Eget arbete

  3. Stom- och materialleverans

  4. Stomleverans

Ditt ansvar som byggherre

Vanja & Torvald

Det är väldigt trevlig personal på Vittjärvshus, precis varenda en. Och har man frågat om något så har man alltid fått bra svar!

Kristina & Patrik

En pålitlig leverantör var extra viktigt för oss eftersom vi byggde på distans. Innan byggprocessen hade vi bra kontakt med Vittjärvshus.

Lena och Torbjörn

Jag nyper mig ibland fortfarande i armen, och tänker "är det här verkligen mitt hus".

Elisabeth & Thomas

Vi har lite större fönster som vi har byggt mot älven så att vi har en jättefin utsikt. Ljuset som blir med de här fönstren är väldigt häftigt.
By Formsmedjan. Powered by Yago