Hoppa till innehållet

Vår miljö

 

Vi är stolta norrbottningar
Det sparar på miljön – och på dina utgifter

Vi använder oss med stolthet av lokalt producerat virke. Detta ger, förutom en hög kvalitet och ett attraktivt utseende, även minskade transporter. Vi har självklart sopsortering i fabriken och vi använder enbart återvinningsbara material. Dessutom har vår fabrik och huvudkontor bergvärme, något som både sparar energi och ger en stabil och jämn värme i vår produktion.

På Vittjärvshus strävar vi ständigt efter att arbeta så miljövänligt som möjligt.

Tack vare vårt norrbottniska ursprung så är vi även skickliga på att bygga välisolerade hus med låg energiförbrukning. Och vem vill inte spara på vår miljö och ha så låga boendekostnader som möjligt?

Sedan den 1 september 2015 använder vi miljövänlig vattenkraftproducerad el från Luleälven, certifierad enligt ISO 14025. Det är för oss ett självklart val och ytterligare ett steg mot vår vision att vara hustillverkaren i framkant gällande hållbarhet.

Vår vägg borgar för en god miljö

Vår vägg bidrar både till minskad energiförbrukning i våra hus, och säkerställer en bra inomhusmiljö för våra kunder. Väggen tillsammans med våra andra byggdelar komponeras ihop på ett sätt som ger långsiktighet och värnar om miljön. I filmen nedan visar vi vår vägg i detalj.

 

METOD ANPASSAT

 

METOD ANPASSAT

METOD ANPASSAT

Bara fantasin sätter gränser. Här har ni 100-procentig valfrihet utifrån er unika situation. Vi finns alltid nära dig som kund och vi följs åt genom hela processen.

 

METOD SOLID

METOD SOLID

Vårt husmodellskoncept. Effektiva och välplanerade ytor tillsammans med nerskalade och tydliga tillval.

By Formsmedjan. Powered by Yago