Hoppa till innehållet

Lena, Peter, Liam & Viktor

Vår dröm har varit att få bygga ett hus som vi utformat helt själva och den möjligheten fick vi med Vittjärvshus.

Lena, Peter, Liam & Viktor

Vem bor här?

Lena Åström, 37 år, banktjänstekvinna, Peter, 44, fastighetsmäklare, Liam, 5 och Viktor, 2 år. 

Fritid: Golfbanan så mycket vi hinner, slalom tillsammans med barnen.
Var: Sävast.

Varför valde ni att bygga hus?

Vi har aldrig bott i hus förut. Vi var på väg vid ett tidigare tillfälle men det kom ett barn emellan. Vår dröm har varit att få bygga ett hus som vi utformat helt själva och den möjligheten fick vi med Vittjärvshus. Detta i kombination med det gynnsamma marknadsläget gjorde att vi tog steget fullt ut.

Varför valde ni Vittjärvshus?

Dels för att det är en lokal entreprenör med bred erfarenhet och dels för att man kan utforma huset precis som man vill.

Beskriv huset ni har byggt…

Enplanshus med tre sovrum, vardagsrum, kök, allrum och två badrum. Vi har  satsat på familjeytorna med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum för bästa gemenskap  och, inte minst, en extra stor tvättstuga, det är nödvändigt för en småbarnsfamilj.

Vad är ni mest nöjda med, så här långt?

Valen innan, den öppna lösningen för gemensamhetsytorna. Vi, och många andra har det visat sig, uppskattar även det gammaldags skafferiet, som man kan gå in i, och kapprummet innanför hallen. Praktiskt att kunna hänga undan kläder och ställa undan alla skor.

Har ni något annat ni vill berätta om?

Vi var helt nya i gamet men blev jättebra guidade hela vägen av en entreprenör som vi absolut inte skulle tveka att anlita igen.

 

METOD ANPASSAT

 

METOD ANPASSAT

METOD ANPASSAT

Bara fantasin sätter gränser. Här har ni 100-procentig valfrihet utifrån er unika situation. Vi finns alltid nära dig som kund och vi följs åt genom hela processen.

 

METOD SOLID

METOD SOLID

Vårt husmodellskoncept. Effektiva och välplanerade ytor tillsammans med nerskalade och tydliga tillval.

By Formsmedjan. Powered by Yago