Hoppa till innehållet

Eva, Björn, Wilma, Alva & Nova

Björn hade skissat på ungefär hur ett hus skulle kunna se ut och vi skickade den till olika företag. Vittjärvshus svarade snabbt med en bra plan och en tydlig offert. 

Eva, Björn, Wilma, Alva & Nova

Vem bor här?

Eva Öhlund, 36, gymnasielärare, Björn Westerberg, 50, polis samt Wilma, 17, Alva, 14 och Nova, 5 år. Fritid:  Skoter, stug- och friluftsliv.

Var: Jokkmokk. 

Varför valde ni att bygga hus?

Vi hade egentligen inget val eftersom vårt förra hus brann ner till grunden. Vi ville ju bo kvar i Jokkmokk så därför byggde vi ett nytt hus på samma ställe.

Varför valde ni Vittjärvshus?

Jag satt och surfade runt på olika hustillverkare men vi hittade ingen modell som skulle passa vår suterrängtomt, det fanns inte så många såna alternativ. Men Björn hade skissat på ungefär hur ett hus skulle kunna se ut och vi skickade den till olika företag. Vittjärvshus svarade snabbt med en bra plan och en tydlig offert. Ett extra plus var att vi även kunde få ett Norrbottensföretag, fantastiskt roligt.

Beskriv ert hus…

Tvåvånings… nedre plan med garage till höger. Ett sovrum, tvätt, dusch, bastu och toa plus förråd. Stort allrum som sitter ihop med köket, tre sovrum plus badrum på övre plan. Det är rejäl takhöjd i funkisstil, närmare sex meter.

Vad är ni mest nöjda med?

Vi är verkligen jättenöjda men hela kontakten med Vittjärvshus. Alltid raka klara svar och enkel kommunikation. De lyssnar på dig som kund. Sedan är vi så klart nöjda med hela huset.

Något annat spännande kring bygget?

Twisten på vår ritning var att vi ville ha öppet hela vägen från nedre plan upp via trapphuset till taket. Närmare tio meter. Fredrik Persson, vår skicklige snickare, föreslog att vi skulle göra ett loft för att få bort ”tubkänslan” och utnyttja ytan. Vi litade på honom och det blev superbra. Där fick vi ett levande bevis på hur mycket en duktig hantverkares öga och erfarenhet kan spela in.

 

METOD ANPASSAT

 

METOD ANPASSAT

METOD ANPASSAT

Bara fantasin sätter gränser. Här har ni 100-procentig valfrihet utifrån er unika situation. Vi finns alltid nära dig som kund och vi följs åt genom hela processen.

 

METOD SOLID

METOD SOLID

Vårt husmodellskoncept. Effektiva och välplanerade ytor tillsammans med nerskalade och tydliga tillval.

By Formsmedjan. Powered by Yago