Hoppa till innehållet

Vanja & Torvald

Det är väldigt trevlig personal på Vittjärvshus, precis varenda en. Och har man frågat om något så har man alltid fått bra svar!

Vanja & Torvald

Vem bor här?

Vanja, 75, pensionär, Torvald, 79, pensionär 

Fritidsintressen: Vara utomhus, sy (Vanja), reparera (Torvald), fiske, promenader.
Var: Boden


Varför valde ni att bygga hus?
Vårt hus brann ned för nästan ett år sedan. Det blev ett elfel i väggen och vi lyckades inte släcka branden, trots brandsläckare och hinkar med vatten. Blåsten gjorde att det gick väldigt fort. Det var jättehemskt. Men vi hade helförsäkrat huset och fick hjälp av försäkringsbolaget, som verkligen ställde upp. Vi byggde ett likadant hus på samma ställe som tidigare och nu håller vi på och flyttar in!

Varför valde ni Vittjärvshus?
Från början var det försäkringsbolaget som tog kontakt med Vittjärvshus. Personen på försäkringsbolaget tog sedan kontakt med oss, och vi fick godkänna att vi tyckte att det var bra att Vittjärvshus skulle bygga upp det.

Beskriv huset ni har byggt…
Halva huset är bostad och resten är garage. Sammanlagt är byggytan ungefär 190 kvadratmeter, varav 90 kvadratmeter är tvättstuga, garage och förråd! Det är två rum och kök, en väldigt öppen planlösning och på ett plan.

Vad är ni mest nöjda med?
Allt är bra, vi är så nöjda! Vi fick också välja tapet och färg på huset. Det blev precis som vi hade tänkt oss!

Har du något annat ni vill berätta om?
Just det där att det är väldigt trevlig personal på Vittjärvshus, precis varenda en. De är glada och trevliga allihop. Och har man frågat om något så har man alltid fått bra svar!

METOD ANPASSAT

 

METOD ANPASSAT

METOD ANPASSAT

Bara fantasin sätter gränser. Här har ni 100-procentig valfrihet utifrån er unika situation. Vi finns alltid nära dig som kund och vi följs åt genom hela processen.

 

METOD SOLID

METOD SOLID

Vårt husmodellskoncept. Effektiva och välplanerade ytor tillsammans med nerskalade och tydliga tillval.

By Formsmedjan. Powered by Yago