Hoppa till innehållet

Kristina & Patrik

En pålitlig leverantör var extra viktigt för oss eftersom vi byggde på distans. Innan byggprocessen hade vi bra kontakt med Vittjärvshus.

Kristina & Patrik

Vem bor här?

Kristina, 34, beredningssekreterare, Patrik, 46, bovärd

Fritidsintressen: Umgås med familj och vänner, vara utomhus
Var: Luleå


Varför valde ni att bygga hus?
Vi ville ha större utrymme – fler kvadratmeter. Vi ville också kunna ha en tomt med uteplats och vara ute ännu mer när det är fint väder.

Varför valde ni Vittjärvshus?
För oss var det viktigt att välja en leverantör med gott rykte som gör det de utlovar – det var en av huvudorsakerna. Vittjärvshus var flexibla, pålitliga och svarade på alla frågor vi hade. Vi ville också gärna välja någon lokal husleverantör.

Ni har flyttat från Solna till Luleå – hur var det att bygga på distans?
Det gick jättebra! En pålitlig leverantör var extra viktigt för oss eftersom vi byggde på distans. Innan byggprocessen hade vi bra kontakt med Vittjärvshus, som verkligen svarade på alla frågor vi hade. Senare hade vi främst kontakt med byggledaren Fredrik som också svarade på frågor och vi fick komma förbi om vi ville. Det kändes supertryggt.

Hur gick processen till?
Vi hade en lång kontakt innan vi bestämde oss. Vittjärvshus skickade offerter och svarade på frågor under tiden. Sedan flög vi upp till ett möte med Vittjärvshus och fick gå runt och se hus de byggde. Under tiden vi skickade ritningar mellan varandra fick vi ett bra intryck av Vittjärvshus, som engagerade sig mycket. Sedan hade vi uppstartsmöte och då fick vi ansikten på alla, vilket var bra.

Beskriv huset ni byggt...
Det är ett enplanshus av H-modell. Det är alltså insmalnat i mitten och med två utbuktningar. På ena sidan finns allrum, sovrum och tvättstuga. På andra sidan finns vardagsrum och ett större sovrum med garderob och badrum. Köket är i hjärtat av huset.

Vad är ni mest nöjda med?
Förutom att huset blev jättefint och som vi ville ha det, så var det hela processen och kontakten med arbetsledare och säljare. Vi fick det vi beställde, i tid och under den tiden så fungerade kontakten bra.

Har ni något annat ni vill berätta om?
Allt flöt på och gick som planerat. Vittjärvshus har varit pålitliga och gjort vad de utlovat. Vi fick dessutom flytta in tidigare. Så det är egentligen främst tack till alla som hjälpt oss med bygget – allt från hantverkare till arbetsledare!

METOD ANPASSAT

 

METOD ANPASSAT

METOD ANPASSAT

Bara fantasin sätter gränser. Här har ni 100-procentig valfrihet utifrån er unika situation. Vi finns alltid nära dig som kund och vi följs åt genom hela processen.

 

METOD SOLID

METOD SOLID

Vårt husmodellskoncept. Effektiva och välplanerade ytor tillsammans med nerskalade och tydliga tillval.

By Formsmedjan. Powered by Yago