Hoppa till innehållet

Fredrik & Malin

Eftersom jag är från Boden så ville jag värna om det lokala. Jag ville också bidra till den lokala arbetsmarknaden och veta att det är lokalt byggt. 

 

Fredrik & Malin

Vem bor här? 

Fredrik, 30, snickare, Malin, 30, ekonomihandläggare, två barn

Fritidsintressen: Vara i naturen, jaga, fiska och åka skoter
Var: Boden


Varför valde ni att bygga hus?

Det var lite av en slump kan man säga. Vi bodde i Gävle då. Jag kommer från Boden och hade länge pratat om att flytta hem igen. Samtidigt har min sambo alltid önskat sig att få bo i ett nytt hus. Då snubblade vi över information om att de skulle släppa tomter och på den vägen var det. Det var min chans att flytta hem och för Malin att få bo i ett nytt hus.

Varför valde ni Vittjärvshus?

Eftersom jag är från Boden så ville jag värna om det lokala. Jag ville också bidra till den lokala arbetsmarknaden och veta att det är lokalt byggt. 

Beskriv huset ni byggt…

Det är 156 kvadratmeter boyta med 50 kvadratmeter garage. Det är ett vanligt sadeltak och huset är i ganska klassisk stil. Planlösningen är öppen och det är högt i tak. Vi har ryggåstak i vardagsrummet, som har 3,9 meter i takhöjd. Det är luftigt och blir mycket rymd.

Vad är ni mest nöjda med?

Jag gillar att det är högt i tak i vardagsrumsdelen. Vad gäller hela byggprocessen skulle jag säga enkelheten. Det var enkelt att få kontakt och man fick snabbt svar om man hade frågor. Jag är väldigt nöjd med hur smidigt allting gick. Vi bodde ändå i Gävle när vi köpte tomten och skulle träffa säljaren. De kunde till exempel tajma in att träffa oss när vi åkte upp över påsk och jul. Det är ett litet moment att bygga nytt 80 mil från där man bor och allting ska klaffa!

Har ni något annat ni vill berätta om?

Vi hade besiktning på huset samma dag som vår yngsta son var planerad! Men besiktningen flyttades ändå fram två dagar. Allt gick bra – vi besiktade och allt gick igenom. När vi sedan flyttade in hade vi en tre dagar gammal bebis!

METOD ANPASSAT

 

METOD ANPASSAT

METOD ANPASSAT

Bara fantasin sätter gränser. Här har ni 100-procentig valfrihet utifrån er unika situation. Vi finns alltid nära dig som kund och vi följs åt genom hela processen.

 

METOD SOLID

METOD SOLID

Vårt husmodellskoncept. Effektiva och välplanerade ytor tillsammans med nerskalade och tydliga tillval.

By Formsmedjan. Powered by Yago