Hoppa till innehållet

Mathias, Nathalie & Walter

Det är första gången vi bygger hus och kontakten är väldigt viktig. 

Mathias, Nathalie & Walter

Vem bor här?

Mathias, 31, technical designer för processkylesystem, Nathalie, 29, HR-specialist, Walter, 1 år

Fritidsintressen: Skidåkning och att segla.
Var: Ekerö, Stockholms län

Varför valde ni att bygga hus?

Både jag och Nathalie är uppvuxna i villa med gräsmatta och närhet till naturen. Vi hade också båda två som livsmål att ta oss till hus. Att det blev just att bygga nytt var för att vi hittade drömtomten och fastnade för den.

Varför valde ni Vittjärvshus?

De kunde applicera sin standard på våra ritningar, och kunde bygga huset som vi ville ha det utan att vi behövde kompromissa. Vi har köpt stommontering och det som hjälpt oss mycket är att det gick snabbt att få det vädertätt, jämfört med att bygga med lösvirke.

Beskriv huset ni har byggt...

Det är ett suterränghus i två plan, och en fasad är helt i glas mot sjöutsikt. Vi har också två pulpettak som möter varandra i en upphöjning — tänk dig en kyrka.

Vad är ni mest nöjda med?

Samarbetet! Det är första gången vi bygger hus och kontakten är väldigt viktig. Eftersom vi köper stomleverans så har vi totalansvaret och måste därför ha totalkontroll. Vi var också uppe och kollade på hur huset tillverkades, så vi har fått vara med och se i produktionshallen hur huset växte fram.

Har ni något annat ni vill berätta om?

Snickarna och personalen på plats var lösningsorienterade. Bland annat var det krokiga vägar och branta backar fram till tomten och Vittjärvshus löste problemen snabbt och smidigt. Vi är nöjda och allt har gått som det är tänkt.

METOD ANPASSAT

 

METOD ANPASSAT

METOD ANPASSAT

Bara fantasin sätter gränser. Här har ni 100-procentig valfrihet utifrån er unika situation. Vi finns alltid nära dig som kund och vi följs åt genom hela processen.

 

METOD SOLID

METOD SOLID

Vårt husmodellskoncept. Effektiva och välplanerade ytor tillsammans med nerskalade och tydliga tillval.

By Formsmedjan. Powered by Yago