Hoppa till innehållet

Mats & Anders

De har verkligen följt våra intentioner, och det nya huset hamnade dessutom närmare vattnet, som bonus!

Mats & Anders

Vem bor här?
Mats, 70, pensionär, Anders, 59, ekonom

Fritid: Stugan förstås, resor, fjällvandring och odlingar i alla dess former!
Var: Luleå

Varför valde ni att bygga hus?

Vi köpte ett sommarställe här för tretton år sedan. Skälet att vi till sist byggde nytt var att vi ville ha alla årstider där! Vi ville bygga ett hus med året runt-standard men behålla våra lägenheter också.

Varför valde ni Vittjärvshus? 

Anders är ekonom och vi kollade redovisningar på flera byggföretag om plus- och minusresultat. Där såg Vittjärvshus bra ut. De gav också den bästa och tydligaste offerten. Vi har gått grundligt till väga — det var många bra bitar som gjorde att vi valde dem!

Beskriv huset ni byggt…

Huset är i funkisstil med två olika höga huskroppar som lutar sig mot varandra. Som högst är det kanske fem meter i tak.  Huvudbyggnaden är 100 kvadratmeter, gäststugan med bastu och verkstad är 40, och vinterträdgården med inglasat uterum är 15. Många fönster!

Vad är ni mest nöjda med?

Vi har haft otroligt duktiga hantverkare och är nöjda både med processen och med finishen. Vi har också haft bra kontakt med personalen och med återkoppling. 

Har ni något annat ni vill berätta om? 

Jag hade gjort en skalenlig modell i papp i förväg. Det färdiga huset stämmer väldigt bra överens med den. De har verkligen följt våra intentioner, och det nya huset hamnade dessutom närmare vattnet, som bonus!

METOD ANPASSAT

 

METOD ANPASSAT

METOD ANPASSAT

Bara fantasin sätter gränser. Här har ni 100-procentig valfrihet utifrån er unika situation. Vi finns alltid nära dig som kund och vi följs åt genom hela processen.

 

METOD SOLID

METOD SOLID

Vårt husmodellskoncept. Effektiva och välplanerade ytor tillsammans med nerskalade och tydliga tillval.

By Formsmedjan. Powered by Yago