Hoppa till innehållet

Julia, Claes & Eddie

Vi har haft vänner som byggt med dem och varit nöjda och vi fick ett bra intryck när vi pratade med säljaren. 

Julia, Claes & Eddie

Vem bor här?

Julia, 28, brokonstruktör, Claes, 27, projektingenjör, Eddie, 8 veckor

Fritid: En del träning och att umgås med familjen
Var: Luleå

Varför valde ni att bygga hus?

Det var möjligheten att kunna få ett hem precis som vi vill ha det — drömhuset. Vi hade varit på massa visningar men hittade ingenting vi ville ha. Då dök det upp en tomt som kändes perfekt, och då tänkte vi att vi kör!

Varför valde ni Vittjärvshus?

Det var framför allt ryktet. Vi har haft vänner som byggt med dem och varit nöjda, och vi fick ett bra intryck när vi pratade med säljaren. Men också att de var så anpassningsbara. Vi kunde ge dem vilken ritning som helst och de kunde ge oss det.

Beskriv huset ni har byggt…

Ett hus på 1,5 plan med kopplat garage. Vi har sällskapsytor i kärnan av huset och sovrum på sidan. Vi har loft med ryggåstak ovanför köket, och så har vi ryggåstak i vardagsrummet.

Vad är ni mest nöjda med?

Sällskapsytorna! Det blir en sådan rymd i och med loftet. Men man kan också gå undan om man vill vara för sig själv. Både det öppna och myskänslan gick att få med det här huset.

Har ni något annat ni vill berätta om?

Vi hann precis flytta in innan grabben kom, jag tror det var fem dagars marginal. Vittjärvshus har varit väldigt lyhörda och snickarna helt fantastiska!

METOD ANPASSAT

 

METOD ANPASSAT

METOD ANPASSAT

Bara fantasin sätter gränser. Här har ni 100-procentig valfrihet utifrån er unika situation. Vi finns alltid nära dig som kund och vi följs åt genom hela processen.

 

METOD SOLID

METOD SOLID

Vårt husmodellskoncept. Effektiva och välplanerade ytor tillsammans med nerskalade och tydliga tillval.

By Formsmedjan. Powered by Yago