Hoppa till innehållet

Marie, Stefan & Stella

Bostadsmarknaden i Luleå är både svår och dyr men när vi erbjöds en tomt på Hällbacken, som ett annat par sagt bort, blev det ett snabbt beslut.

Marie, Stefan & Stella

Vem bor här?

Marie Lindqvist, 31 år, ekonom, Stefan, 34, va-ingenjör och Stella, 10 månader.

Fritid: Friluftsliv, umgås med kära vänner och hitta på kul saker med familjen.
Var: Hällbacken, Luleå.

Varför valde ni att bygga hus?

Vi bodde i en bostadsrätt och ville flytta till hus. Mina föräldrar byggde eget så jag ville göra samma sak. Bostadsmarknaden i Luleå är både svår och dyr men när vi erbjöds en tomt på Hällbacken, som ett annat par sagt bort, blev det ett snabbt beslut.

Varför valde ni Vittjärvshus?

Det är ett lokalt företag, först och främst. Sedan hade vi ritat ett eget hus och de bygger ju kundanpassat. Vi skickade ut flera offerter men vi fick väldigt bra bemötande av Vittjärvshus och i kombination med att vi fick bygga som vi ville, blev det avgörande.

Beskriv huset ni har byggt…

Traditionellt, men i modern tappning med detaljer och materialval som gör huset unikt och extra ombonat. 160 m2 med fokus på sociala ytor och vardagslyx som bastu, badkar och kamin.

Vad är ni mest nöjda med?

Huset som helhet blev jättebra, inte minst finishen på snickerierna. Vi har kunnat vara med i processen minst en gång i veckan, och kunnat diskutera planlösning och de val vi gjort löpande, vilket var otroligt värdefullt.

Har ni något annat ni vill berätta om?

(skratt) Kanske att jag var gravid under hela resan och Stella valde att komma precis när vi flyttade in. Det var perfekt timing.

 

 

 

METOD ANPASSAT

 

METOD ANPASSAT

METOD ANPASSAT

Bara fantasin sätter gränser. Här har ni 100-procentig valfrihet utifrån er unika situation. Vi finns alltid nära dig som kund och vi följs åt genom hela processen.

 

METOD SOLID

METOD SOLID

Vårt husmodellskoncept. Effektiva och välplanerade ytor tillsammans med nerskalade och tydliga tillval.

By Formsmedjan. Powered by Yago