Hoppa till innehållet

Lär känna vår säljare Jessica

Att bygga hus är en av de största sakerna man gör i livet. Det är ett stort ansvar och förtroende.

Lär känna vår säljare Jessica

Jessica Smedberg är vår energifyllda säljare som omskolade sig från frisör till byggprojektör. Med några år på arkitektkontor och en grund i CAD är Jessica den som visualiserar drömprojekten. För henne är kvalitet och trygghet A och O i kundkontakten.

– Det är ett stort ansvar att upprätthålla kvaliteten och leverera de produkter vi gör. Vittjärvshus står för kvalitet och då är det väldigt viktigt att leverera och ha kontroll över hela processen. Säljarna är bollplanket mellan kund och företag, då ska vi leverera 100% kvalitet och engagemang, säger Jessica.

Jessica är från Piteå ursprungligen och omskolade sig till byggprojektör inom CAD/BIM efter att ha arbetat som frisör i sex år. Efter det spenderade hon tre år på Tirsén & Aili arkitekter.

– Jag har varit i byggbranschen och jobbat nära arkitekter. Planlösningsmässigt har jag fått se hur folk vill leva och bo och jag är bra på att visualisera det i 3D.

I rollen som säljare på Vittjärvshus ser hon att kundkontakten är viktig och den är något hon också ser som ett stort förtroende att förvalta.

– Jag vill förmedla engagemang och vara en del av mina kunders resa mot drömhuset. Att bygga hus är en av de största sakerna man gör i livet. Det är ett stort ansvar och förtroende, utvecklar Jessica.

Det är ingen soffpotatis man möter när man träffar Jessica. Energin spritter i kroppen och hon har många tankar om sin arbetsroll och kundkontakten.

– Jag är en energifylld och väldigt extrovert person som får energi av andra människor. Jag vill vara en person som sprider energi.

När Jessica sökte sig till Vittjärvshus var det just företagets ledord hon fastnade för och trodde på:

– Valmöjligheterna, att kunderna får skapa sina drömmars hem! Jag blir en del i processen när de får bygga sina drömhem – det är inga färdiga standardlösningar.

METOD ANPASSAT

 

METOD ANPASSAT

METOD ANPASSAT

Bara fantasin sätter gränser. Här har ni 100-procentig valfrihet utifrån er unika situation. Vi finns alltid nära dig som kund och vi följs åt genom hela processen.

 

METOD SOLID

METOD SOLID

Vårt husmodellskoncept. Effektiva och välplanerade ytor tillsammans med nerskalade och tydliga tillval.

By Formsmedjan. Powered by Yago