Grundmontör / Betongare

Grundmontör/Betongare; VITTJÄRVSHUS I BODEN AB; Boden

2 platser.

Vittjärvshus har 40 års erfarenhet av alla slags husbyggnationer. 

Vi ser en växande efterfrågan på våra hus och behöver därför utöka vår personalstyrka med duktiga grundmontörer.

Vi söker grundmontörer/betongare för grundläggningar runt om i Norrland. Vi bygger alla våra hus på platta på mark med golvvärme. 

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att göra våra grunder från första spadtag till färdig gjuten platta med alla utmaningar det kan innebära. Du ansvarar för all planering och logistik kring grunden med material och underentreprenörer och ser till att den är klar i rätt tid och med ett bra resultat. Du håller alltid snyggt och prydligt runt bygget.

Du kommer att jobba tillsammans med en duktig grävmaskinist som också hjälper till med grovisjobb som inte kan göras från grävaren.

Du är inte rädd att jobba någon extra timme när det behövs för att avsluta ett viktigt moment inför nästa dag eller se till att gjutningen blir perfekt.

Vi bygger uteslutande med hög kvalitet och har därför höga krav på våra anställda. Du kommer att vara en av de som ska leverera det vi lovar våra kunder på rätt tid och med ett gott resultat. 

Du ska kunna ligga borta periodvis beroende på vart byggplatsen är.

Vi gör grunder året runt så du har inga problem med olika väder och gör alltid det som går att göra oavsett temperatur.

Ett skallkrav är att du bor i fyrkanten (Luleå-Boden-Piteå-Älvsbyn) med omnejd då vi inte har möjlighet till traktamenten och boende på projekt i dessa områden.

En stor merit om du tidigare haft arbetsledningsansvar då man måste vara väldigt självgående och ta mycket ansvar för sitt arbete på våra byggen. 

Körkort

B körkort fordras.
Tillgång till egen bil krävs.

Ansökan

Sista ansökningsdag 17-04-30
Vi tar emot ansökan via epost: rickard@vittjarvshus.se

Arbetsgivare

VITTJÄRVSHUS I BODEN AB
VITTJÄRVSVÄGEN 3
96196
BODEN
Tel: 0921-66460