Vinterbygg med Vittjärvshus

- Vi bjuder på tjälkostnaden*

Vinterbygge med Vittjärvshus

Om du bygger under vintern sparar du upp till ett år eftersom huset blir inflyttningsbart redan till sommaren, då har du hela sommaren på dig att måla, påta i trädgården och göra fint runt ditt nya hem.

Vinterklimatet i Norrbotten har stora fördelar för husbygge. Det torra klimatet där en låg halt av vattenångor finns i luften bidrar till att hålla allting torrt och problemfritt. Snön är en torr nederbörd som bara lägger sig på ytan tränger inte in i materialet och är enkel att blåsa eller sopa bort.

Vi på Vittjärvshus är vana vid att bygga i vårt Norrländska klimat. Dels så har vi erfarenheten att bygga på vintern, men vi är också duktiga att bygga för det kalla klimatet. Ett Vittjärvshus är alltid rätt för årstiden, men aldrig en energitjuv.

* Förutsättningarna för detta är att marken där huset ska byggas är avskärmad och orörd. Minsta påverkan gör att tjälen går betydligt djupare än normalt. Erbjudandet gäller inom fyrkanten, Boden, Luleå, Piteå, Älvsbyn. Erbjudandet gäller tjäle under husgrunden. Övriga kostnader relaterade till tomtens utseende och beskaffenhet, höjdsättning etc. som normalt tillfaller byggherren oavsett klimat ingår ej. Värde ca: 35 000kr

Vill du veta mer om att bygga ditt hus på vintern?
Kontakta våra säljare

 

Gabriel Olsson

Telefon:
0921-664 61
070-646 34 49
Epost:
gabriel.olsson@vittjarvshus.se
 

Johan Ekström

Telefon:
0921-664 65
070-554 55 05
Epost: johan.ekstrom@vittjarvshus.se