>Vi välkomnar vår nya säljare Gabriel Olsson till Vittjärvshus
 

Vi välkomnar vår nya säljare
Gabriel Olsson till Vittjärvshus!

”Vittjärvshus förtroende på marknaden är stort och för att kunna hantera de förfrågningar som kommer in har vi nu anställt en till säljare. Vi välkomnar Gabriel med öppna armar och stärker därmed upp säljsidan ytterligare.”

Johan Ekström, marknadschef och delägare


Lär känna Gabriel lite närmare här.

Hur känns det att komma in som säljare på Vittjärvshus?

– Det känns jätteroligt, inspirerande och utvecklande! Jag har följt Vittjärvshus länge och det känns som att jag redan är en del av laget. Nu ser jag fram emot att få vara en kugge i utvecklingen framåt.

Är det något särskilt du ser framemot med ditt nya jobb?

– Jag ser fram emot att få träffa massor med olika människor. Både kunder, leverantörer och partners. Husbranschen är i ständig förändring och det ställer krav på mig att hålla en god omvärldsbevakning, det gillar jag!

Vad var det som fick dig att söka till Vittjärvshus?

– Vittjärvshus är ett fint företag på många sätt. Man har en stark position på marknaden och ett tydligt erbjudande. Man tar god hand om sin personal och låter folk få utvecklas inom företaget. Min roll som säljare och varför jag gillar den är att den bjuder på ett varierande arbete där jag får vara kreativ varje dag.  Det var självklart för mig att söka tjänsten och jag är väldigt glad att de valde mig.

Om tidigare erfarenheter.

– Jag har i över 10 år jobbat inom bygghandel och byggbranschen. Där jag har samlat massor av kunskap över åren. Jag har fått lära mig branschen, byggprocesser, materialkännedom och jag har skapat mig ett eget starkt nätverk. Jag har sett många olika typer av byggföretag, projektmetodiker och processer och delar av den kunskapen tar jag givetvis med mig in i min nya roll. Sen har jag själv byggt ett Vittjärvshus i Sävast, det gör att jag kan förstå kundens situation på ett bättre sätt. Det är många val som ska göras och många beslut som ska tas.

Vilka är dina karaktärsdrag i yrkeslivet?

– Jag är social, ärlig och mycket lösningsorienterad. Det tror jag kunder kommer att uppskatta.

Vem är Gabriel privat?

– Idrotten har alltid varit en stor del av mig, på alla sätt. Oavsett om det är i utövande av hockey, golf, bandy eller fotboll eller om det är OS som man får följa på TV. Idrotten har gett mig så mycket genom livet. Gemenskap, lojalitet och struktur.

Utöver idrotten spenderar jag mycket tid med familjen (sambon Anna och sonen Filip). Vi gillar alla tre att vara aktiva oavsett om vi är hemmavid eller i fjällen. Men det är något speciellt att vakna upp i stugan, titta ut genom fönstret och se snöklädda vyer som aldrig tar slut.

GABRIEL OLSSON

Telefon:
0921-664 61
070-646 34 49
Epost:
gabriel.olsson@vittjarvshus.se